АМКУ засуджує Мінтранс за антиконкурентні дії

Понеділок, 14 грудня 2009, 18:46

Антимонопольний комітет порушив справу за фактом антиконкурентних дій Міністерства транспорту та зв'язку України, яке перешкоджає ТОВ "СП "Нібулон" здійснювати днопогліблювальні роботи в межах орендованих ділянок поблизу порту Миколаїв.

Про це повідомив виконувач обов'язків голови комітету Олександр Мельниченко у ході брифінгу, передає агентство "Українські новини".

"ДІЇ Мінтрасзв'язку мають ознаки порушення конкуренційного законодавства у вигляді антиконкурентних дій, оскільки міністерство не виконало вимог Антимонопольного комітету і досі не усунуло перешкоди для здійснення підприємством "Нібулон" днопоглиблювальних робіт", - прокоментував прийняте рішення Олександр Мельниченко.

Як відомо, комітет зобов'язав Мінтрасзв'язку усунути перешкоди для здійснення ТОВ  "Нібулон" днопоглиблювальних робіт.

Реклама:

Як встановило відомство, Мінтрасзв'язку безпідставно відмовляє в погодженні проведення днопоглиблювальних робіт ТОВ "Нібулон" на орендованих земельних ділянках в акваторії, прилеглої до причалу підприємства порту Миколаїв.

Дії Мінтрансзв'язку обмежують конкуренцію для підприємств, які працюють на ринку перевантаження зернових та олійних культур поблизу порту Миколаїв.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!