Peugeot Citroen створює "дочку" в Україні

Четвер, 10 грудня 2009, 12:31

Група PSA Peugeot Citroen відкриває в Україні підприємство "Пежо Сітроен Україна", завданням якого буде імпорт транспортних засобів, запасних частин та забезпечення дилерських мереж обох марок.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на повідомлення прес-служби Групи.

Компанія почне діяльність з першої половини 2010 року, включаючи фінансовий департамент, департамент запасних частин та обслуговування, які будуть спільними у обох марок, а також два операційні підрозділи: одне - для марки Citroen, інше - для Peugeot.

Завданнями підрозділів буде створення власної окремої комерційної і маркетингової стратегії та діяльність щодо розвитку дилерської мережі.

Реклама:

Як відзначається в прес-релізі, офіс нового підприємства в районі Московського проспекту у Києві почне працювати вже в січні 2010 року, а комерційну діяльність підприємство планує розпочати у квітні.

За інформацією групи, незважаючи на значне падіння авторинку в 2009 році, PSA очікує поступове зростання починаючи з 2010 року.

Марки Peugeot і Citroen роблять ставку на автомобілі вже існуючого модельного ряду, проте в подальшому він поповниться новими моделями, які будуть збиратися на новому заводі, відкриття якого планується у 2010 році у Калузі (РФ).

У зв'язку з цим PSA планує до 2015 року збільшити свою частку на авторинку України до 7%.

Відповідно до прес-релізу, планується, що діючі приватні імпортери, які зіграли велику роль у становленні обох торгових марок в Україні, продовжать продавати автомобілі.

Нині офіційним імпортером Peugeot є компанія "Ілта", Citroen - група компаній "АІС".

В Україні вже працюють дочірні компанії Toyota і Nissan.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!