Новорічний сюрприз від "Субару Україна"®

Вівторок, 1 грудня 2009, 14:00

У грудні покупців автомобілів у дилерській мережі "Субару Україна", окрім привабливих цін, очікує новорічний сюрприз!

Про розмір знижки-сюрпризу можна буде дізнатися безпосередньо у салонах офіційних дилерів Subaru.

До кінця року зберігаються наступні ціни, зафіксовані за спеціальним курсом: 2-літровий седан бізнес-класу Legacy (2009 м.р.) з автоматичною КПП коштує від 220 506 грн.

Ціни на універсал підвищеної прохідності Outback (2009 м.р.) стартують з 243 344 грн., а популярний хетчбек Impreza с 1,5-літровим двигуном і механічною КПП доступний за 161 343 грн.

Реклама:

Всі автомобілі можна придбати в кредит завдяки програмі Subaru Finance.

Новорічний сюрприз у поєднанні з привабливою ціною робить SUV Subaru Forester однією з найбільш цікавих пропозицій грудня. Ціна на нього зафіксована у гривні по курсу 7,5 грн/$1 и стартує з 210 450 грн.

 

Окрім цього, Subaru Forester доступний в кредит у рамках програми Subaru Finance на спеціальних умовах, згідно з якими перший платіж складає від 30% вартості автомобіля.

Гривневий кредит можна оформити на строк до 7-ми років зі ставкою від 0%. Учасник кредитної програми отримує можливість оформити страховку КАСКО за 5,2% від вартості авто.

Вагомою відмінністю всіх автомобілів Subaru є оригінальна система постійного повного приводу Symmetrical AWD, а також потужні, економічні опозитні двигуни Boxer.

Subaru - єдина марка, чий модельний ряд у 2009 році у повному складі отримав найвищі нагороди за безпеку за результатами американських тестів IIHS.

subaru.ua

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!