Росіяни повернули 76% акцій "Луганськтепловозу" Україні

Четвер, 5 листопада 2009, 20:02

Пакет акцій ВАТ "Холдингова компанія "Луганськтепловоз" у розмірі 76% списано з рахунку управляючої компанії "Брянський машзавод"(РФ) і перераховано на рахунок Фонду держмайна (ФДМ) України.

Про це повідомляється в системі розкриття Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку (ДКЦПФР), передає агентство "Інтерфакс-Україна".

"5 листопада стало відомо, що згідно з рішенням Луганського господарського суду від 12 жовтня 2009 року реєстротримач (ТОВ "Центр-Реєстратор") 5 листопада поточного року здійснив зарахування 76% акцій ВАТ "ХК "Луганськтепловоз" на особовий рахунок Фонду державного майна України", - йдеться в документі за підписом директора "Луганськтепловозу" Віктора Бикадорова.

Як повідомлялося, наприкінці вересня Господарський суд Луганської області частково задовольнив позов ФДМ до КК "Брянський машзавод"і ТОВ "Центр-Реєстратор" і зобов'язав реєстратора списати з рахунку російської компанії 76% акцій "Луганськтепловозу" і внести до реєстру як власника цього пакету акцій ФДМ.

У компанії "Трансмашхолдинг", до складу якої входить КК "Брянський машзавод" відмовилися надати інформацію про те, чи планує компанія подавати апеляцію на рішення госпсуду.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: