"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Уряд затвердив списки пільговиків - претендентів на квартири

Четвер, 5 листопада 2009, 10:48

Кабінет міністрів затвердив два поіменні списки громадян, яким будуть видані ордери на квартири, придбані Державною іпотечною установою.

Про це заявила міністр праці і соціальної політики Людмила Денисова, пише газета "Дело".

За її словами, в одному з цих списків - 60 громадян, які отримають житло в місті Верхньодніпровську Дніпропетровської області у будинку за адресою вул. Каштанова, 8.

Загальна площа квартир, серед яких 10 однокімнатних, 25 двокімнатних та 25 трикімнатних - 3117 кв.м. Їх вартість становить 12,468 млн. гривень, повідомляє прес-служба Кабміну.

Реклама:

80%, або 48 квартир, прийнятих на баланс ДІУ, розподіляються серед громадян, які перебувають на обліку при виконавчому комітеті міської ради Верхньодніпровського і потребують поліпшення житлових умов. Час перебування на квартирному обліку загальної черги становить у середньому 20 років.

Інші квартири розподіляються серед громадян, які перебувають на обліку від МВС, МНС, Міноборони, Державного департаменту з питань виконання покарань, Генеральної прокуратури.

За словами Людмили Денисової, за другим списком, затвердженим урядом, 9 громадян отримають квартири (5 - двокімнатні та 4 - трикімнатні) у місті Каховка Херсонської області в будинку за адресою вул. Гірників, 7.

"Загальна вартість придбаного Державною іпотечною установою житла - 1723,05 тис. гривень", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, раніше Кабміном був затверджений список з 105 громадян, яким будуть надані квартири, куплені ДІУ в місті Чернігові по вул. Еськова, 14-а.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: