"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Тимошенко обіцяє український аналог "Таміфлю"

Середа, 4 листопада 2009, 16:21

Україна буде випускати аналог антивірусного препарату "Таміфлю", який буде вироблятися в Харківській області з субстанції, поставленої з Індії.

Про це заявила прем'єр-міністр Юлія Тимошенко під час селекторної наради з керівниками регіонів з питань запобігання розповсюдження інфекційних захворювань, повідомляє прес-служба уряду.

"Я особисто провела переговори на всіх рівнях для того, щоб Індія мала можливість співпрацювати з Україною у двох напрямах: поставляти субстанцію для Харківської області, щоб можна було виробляти великий обсяг препаратів "Таміфлю" і дати можливість отримати цей препарат всій країні", - сказала Тимошенко.

Глава уряду також повідомила, що Індія готова постачати за досить низькими цінами медикаменти як групи "Таміфлю", так і антибіотики.

Реклама:

Як повідомлялося, у вівторок Тимошенко повідомила, що Кабінет міністрів проводить переговори з індійськими фармацевтичними компаніями щодо поставок в Україну повного спектра антибіотиків, які необхідно застосовувати на другому етапі лікування противірусної інфекції.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!