Мотор-Січ повернула оптимізм на фондові майданчики

Середа, 4 листопада 2009, 12:59 -

Публікація позитивних даних про прибутковість компанії "Мотор-Січ" за підсумками 9 місяців 2009 року призвела до зростання індексів українського фондового ринку.

Про це йдеться в оперативному щоденному огляді компанії iTrader.

Після відкриття торгів акції подорожчали на 9-10%%, наблизившись до позначки в 1500, таким чином український фондовий ринок демонструє висхідний рух, відзначають експерти.

Серед лідерів торгової сесії акції "Мотор-Січі", "Єнакіївського металургійного заводу", "Західенерго". Серед малоліквідних цінних паперів найбільшими темпами зростають акції шахти "Червоноармійської-західній №1", "Ясинівського коксохіму", говориться у звіті iTrader.

"Індекс "Української біржі" станом на 12 годину дня 4 листопада виріс на 2,7% до рівня 1463 пункту. Проміжною метою даного висхідного руху може бути діапазон 1475 - 1510 пунктів. У разі проходження даного діапазону ми зможемо побачити рух до попереднього локального максимуму - 1630 - 1635 пунктів", - зазначає старший трейдер онлайн-брокера iTrader Володимир Волков.

Реклама:

На думку експертів, висхідний рух на українському фондовому ринку підтриманий позитивним новинним фоном, який сформувався в першій половині дня.

Так, європейські індекси ростуть після позитивних корпоративних звітів, а ослаблення долара США і зростання цін на сировину так само підтримує висхідний рух цін на акції.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: