Гендиректора Дніпропетровського метзаводу оголосили у розшук

Понеділок, 30 листопада 2009, 17:01

Слідчий відділ податкової міліції Державної податкової адміністрації в Дніпропетровській області оголосив генерального директора  ВАТ "Дніпропетровський металургійний завод ім. Петровського" Юрія Дев'яткіна в розшук.

Про це повідомило джерело в ДПА Дніпропетровської області, відповідне розпорядження було видане 26 листопада, повідомляє агентство "УНІАН".

За даними джерела в ДПАУ, відносно Дев'яткіна було порушено кримінальну справу за фактом спроби заволодіння державними коштами, за допомогою підроблених документів.

Як відзначив співрозмовник агентства, в ході досудового слідства, Дев'яткін неодноразово ігнорував виклики слідчого для проведення слідчих дій.

Реклама:

Джерело в ДПАУ також уточнило, що у зв`язку з тим, що в даний час встановити місце знаходження Дев'яткіна  слідчим органам не вдалося, його було оголошено в розшук.

Як повідомлялося, управління податкової міліції ДПАУ в Дніпропетровській області порушило кримінальну справу за фактом ухилення ВАТ "Дніпропетровський металургійний завод ім. Петровського" від сплати податків в сумі 15 млн. грн.

За інформацією ДПАУ, ухилення від сплати податків пов`язане з операціями щодо відшкодування підприємству ПДВ.

Кримінальна справа порушена за ст. 212 (ухилення від сплати податків в особливо крупних розмірах) і ст. 366 (службова фальсифікація) Кримінального кодексу України. Ведеться слідство.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: