Тимошенко виділила 20 мільйонів на літаки

П'ятниця, 27 листопада 2009, 19:19

Кабінет міністрів виділив Міністерству транспорту і зв'язку 20 млн. гривень зі Стабілізаційного фонду державного бюджету для закупівлі трьох літаків Ан-140 через лізингове держпідприємство.

Про це ідеться в урядовій постанові №1244 від 21 листопада, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Відповідно до постанови, кошти для придбання літаків виділяються за рахунок скорочення витрат на підготовку дорожньо-транспортного комплексу до Євро-2012.

Зокрема, йдеться в документі, раніше ці кошти планувалося направити на фінансування будівництва Дарницького залізнично-автомобільного мостового переходу через Дніпро в Києві, а також метрополітенів в Києві, Харкові, Донецьку та Дніпропетровську.

Реклама:

Як повідомлялося, Кабінет міністрів наприкінці серпня виділив зі стабілізаційного фонду 75 млн. гривень на будівництво метрополітену в Харкові і 25 млн. гривень - у Дніпропетровську.

Раніше державне територіально-галузеве об'єднання "Південно-Західна залізниця" заявило, що отримало тільки 330 млн. гривень із закладених у держбюджеті на 2009 рік 650 млн. гривень на будівництво Дарницького мостового переходу через Дніпро у Києві.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!