Фельдман: проблеми з фінансуванням Євро-2012 створює не уряд

П'ятниця, 27 листопада 2009, 15:57

Депутат Верховної ради, уповноважений депутатського об`єднання "За Харківщину!" Олександр Фельдман спростовує заяву мера Харкова Михайла Добкіна про те, що уряд припинив фінансування об`єктів до Євро-2012 у Харкові.

За його словами, проблеми дійсно є, але вони не є критичними й не стосуються виключно Євро-2012 і Харкова, повідомляє агентство "УНІАН".

"Їх створює не уряд, а, по-перше, Секретаріат президента, який блокує витрачання прибутку Національного банку на потреби розвитку економіки й інфраструктури, а, по-друге, депутати від опозиції, які відмовляються від конструктивного розгляду держбюджету-2010 і питань пов`язаних із внесенням змін до бюджету 2009 року", - вважає Фельдман.

За його словами, навколо Євро-2012 йде багато спекуляцій.

Реклама:

"Коли мери міст і спортивні чиновники зустрічаються з представниками УЄФА і рапортують про власні заслуги - говориться про те, що фінансування йде високими темпами і що саме ці чиновники випереджають усіх інших у виконанні всіх планів. Коли ж справа стосується суто політичних заяв, то говориться що все погано й грошей взагалі ніхто не дає. Якби все так погано було в Харкові, то на 5 грудня не було б намічено відкриття стадіону "Металіст" - підкреслив Фельдман.

Як повідомлялося, мер Харкова Михайло Добкін заявив, що Кабінет міністрів припинив фінансування об`єктів, які готуються в місті до фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

За словами мера, на сьогодні кошти Харкова й інвесторів вичерпано, а графіки фінансування проектів Євро-2012 зірвано.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!