Вітчизняний фондовий ринок відреагував на "дубайську несподіванку"

П'ятниця, 27 листопада 2009, 13:12

Зниження ринку продовжується в першій половині торговельної сесії в п'ятницю 27 листопада.

Про це йдеться в оперативному щоденному огляді компанії iTrader.

Під впливом зовнішнього негативу, індекс Української Біржі (УБ) торгується в діапазоні 1475 - 1480 пунктів, показуючи зниження порядку 2% від рівня закриття в четвер.

За інформацією аналітиків, активність ринку також залишається невеликою. Зниження проходить за усім спектром ліквідних паперів у діапазоні 2 - 2,5%%. На поточний момент, індекс УБ знаходиться на важливому рівні підтримки - лінії висхідного тренда (1450 - 1480 пунктів).

"Протягом останніх 2 місяців це вже друга спроба протестувати дану підтримку на міцність. Факт того, що протягом листопада місяця, індекс УБ не зміг встановити новий історичний максимум, підвищує шанси подолання поточної підтримки зверху вниз", - зазначає старший трейдер iTrader Володимир Волков.

Реклама:

За його словами, у такому випадку відкривається шлях для руху індексу у діапазон 900 - 1000 пунктів. У випадку відскоку індексу від поточної підтримки, можливе підвищення до рівня 1600 - 1630 пунктів.

Для учасників світових фінансових ринків було несподіванкою отримання негативних новин (щодо Dubai World) з одного найбільш стабільного у фінансовому плані регіону світу.

Протягом короткої торговельної сесії в США навряд чи варто очікувати стрімкого зміни настрою учасників, говориться у звіті.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!