"Укрнафта" і "Чорноморнафтогаз" продадуть 30 тисяч тонн газоконденсату на аукціоні

Понеділок, 23 листопада 2009, 14:53

ВАТ "Укрнафта" і ДАТ "Чорноморнафтогаз" 26 листопада виставлять на аукціон Української фондової біржі 30,16 тис. тонн газового конденсату.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу біржі.

Згідно з повідомленням, стартова ціна газоконденсату "Укрнафти" складає 4000 гривень за тонну, що відповідає початковій вартості сировини, запропонованої компанією на аукціоні Української міжбанківської валютної біржі ї22 жовтня, де вона в останній раз пропонувала цей товар.

"Чорноморнафтогаз" виставить на продаж газоконденсат за 5000 і 5200 гривень за тонну залежно від лота, тоді як на аукціоні 17 листопада на УМВБ, де компанія в останній раз пропонувала цей продукт, його стартова ціна була встановлена на рівні 4000 і 5200 гривень за тонну.

Реклама:

Загальна стартова вартість газоконденсату на аукціоні 26 листопада складає 132,66 млн. гривень.

Як повідомлялося, Міністерство економіки в середині листопада повідомило, що на майданчику УФБ після майже річної перерви знову відбудеться аукціон з продажу енергоресурсів.

У лютому 2008 року аукціонний комітет із продажу енергоресурсів відмовився від проведення аукціонів на УФБ і визначив єдиним майданчиком для них УМВБ.

За словами джерела агентства в аукціонному комітеті з продажу енергоресурсів, в 2009 році наразі заплановано лише один аукціон на УФБ. Чи будуть торги проводитися на цьому майданчику надалі - невідомо.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: