Україна продасть на аукціоні 89 родовищ

П'ятниця, 20 листопада 2009, 14:22

Україна виставила на аукціон родовища вугілля, вуглеводнів, титанової та марганцевої руд

Міністерство охорони навколишнього природного середовища (Мінприроди) виставило на аукціон 22 грудня спеціальний дозвіл на видобуток кам'яного вугілля на ділянці "Краснолуцька Північна №1" строком на 20 років.

Про це ідеться в офіційному повідомленні у газеті "Урядовий кур'єр".

Згідно з повідомленням, початкова ціна продажу дозволу становить 49,3 млн. гривень, вартість пакета аукціонної інформації - 0,06 млн. гривень, вартість геологічної інформації - 0,94 млн. гривень.

Реклама:

Загалом на аукціон виставлено 89 різних спеціальних дозволів, при цьому досить багато, в порівнянні з попередніми аукціонами, ліцензій на геологічне вивчення з дослідно-промисловою розробкою і видобуток родовищ нафти і газу.

Зокрема, претенденти зможуть поборотися за Великомостівське газове родовище у Львівській області з початковою вартістю 11,78 млн. гривень, Зимницьке нафтогазоконденсатне родовище у Чернігівській області - 10,36 млн. гривень, Южно-Тереснянську площу - родовище нафти і газу в Івано -Франківській області - 8,14 млн. гривень, Соколівське родовище нафти у Львівській області - 7,21 млн. гривень, Кадобнянское газове родовище - 4,66 млн. гривень, Акрешорську площу нафти і газу - 5,7 млн. гривень, ділянку Русанівської Братське-Яснопольщінської зони нафтогазоконденсатних структур у Сумській області - 5,29 млн. гривень.

Крім того, на аукціон виставлена ліцензія на видобуток руд титану на Тростяницькому родовищі  у Житомирській області ціною в 5,92 млн. гривень і ділянка №4 Велико-Токмацького родовища марганцевих руд у Запорізькій області - 4,89 млн. гривень.

Заявки на аукціон приймає Державна геологічна служба до 7 грудня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: