"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

СК "Глобус" бореться за депозит в Укрпромбанку

Четвер, 19 листопада 2009, 17:46

Страхова компанія "Глобус" Vienna Insurance Group подала до Господарського суду Києва позов про примусове стягнення з ТОВ Укрпромбанк неповернених депозитів на загальну суму 384,895 тисяч євро.

Відповідно до прес-релізу страховика, таке рішення прийнято для забезпечення фінансової стабільності компанії і дотримання зобов'язань перед клієнтами, державним бюджетом та іншими цільовими фондами.

Як відзначає СК, у разі подальшого недотримання банком договірних зобов'язань і спроб уникнути прийняття взаємоприйнятних для обох сторін рішень наступним кроком буде подання позову до суду про визнання банку банкрутом з наступним описом та справлянням його майна на користь страхової компанії.

СК "Глобус", заснована 1994 року в Ужгороді, спеціалізується на ризикових видах страхування. Контрольним пакетом акцій компанії володіє Vienna Insurance Group (Австрія).

Компанія є членом Ліги страхових організацій України, Моторного (транспортного) страхового бюро України, Українського союзу промисловців і підприємців, Українського національного комітету Міжнародної торгової палати, з 2006 року - член Vienna Insurance Group.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!