"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Вкладників Укрпромбанку реєструють для видачі грошей

Вівторок, 17 листопада 2009, 11:36

У "Родовід Банку" розпочалася реєстрація вкладників-фізосіб "Укрпромбанку", депозити яких за рішенням НБУ передані в "Родовід".

Ходити для цього нікуди не треба, реєстрація проводитиметься на сайті, пише видання "Сєгодня".

Вкладнику, щоб зареєструватись, потрібно назвати свої ПІБ, серію і номер паспорта, код та номер депозитного договору (вказано на бланку договору з "Укрпромбанком"), а також повідомити, де йому зручно отримати свої гроші або переоформити рахунок.

Після цього клієнта вносять у спільну електронну чергу, причому, принцип такий - хто як додзвонився, той таке місце і зайняв, термін закінчення депозиту враховуватися не буде.

Реклама:

Також можна відкрити рахунок (по ньому видадуть до 25 000 грн. В день), переоформити вклад під більш високі відсотки, вище, ніж у "Укрпромом", навіть якщо термін не закінчений.

Видачу депозитів планується розпочати 23 листопада. В "Родовіді" обіцяють, що затримок з виплатами не буде, навіть якщо вкладник захоче отримати до 50 тис. грн.

Економіст МЦПД Олександр Жолудь упевнений, що виплати скоро закінчаться, тому що Нацбанк дасть в цьому році не більше мільярда гривень "живих" грошей.

"Для рекапіталізації Кабмін знову випустив дуже невигідні ОВДП - під 9,5% річних з погашенням у 2018-2020 роках, які ніхто не купить, крім НБУ. Фактично це додаткова емісія, 90% якої хлине на ринок валюти і товарів тривалого споживання", -- зазначає експерт.

Реєстрація проводиться тільки за телефонами: 044-200-10-90, 0-800-50-8888 або на сайті http://www.helpukrprombank.com/ukr/main.php.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!