"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Fitch взялося за українські компанії

П'ятниця, 13 листопада 2009, 17:09

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings знизило довгострокові рейтинги дефолту емітента ("РДЕ") в національній та іноземній валюті для ряду українських підприємств.

Про це ідеться у повідомлені прес-служби Fitch.

Зокрема, довгострокові РДЕ в іноземній валюті DTEK Holding Limited, Metinvest B.V., ВАТ "Металургійний комбінат "Азовсталь", MHP S.A., ВАТ "Миронівський хлібопродукт" знижено з рівня "B" до "B-", прогноз "Негативний".

Довгостроковий РДЕ в іноземній валюті ВАТ "Концерн "Стирол" підтверджений на рівні "B-", прогноз змінений з "Стабільного" на "Негативний".

Реклама:

Довгостроковий РДЕ в іноземній валюті НАК "Нафтогаз України" підтверджений на рівні "CCC", прогноз "Негативний".

Довгострокові РДЕ в національній валюті DTEK Holding Limited, Metinvest B.V., ВАТ "Металургійний комбінат "Азовсталь" знижені з рівня "B+" до "B", прогноз "Негативний".

Довгострокові РДЕ в національній валюті MHP S.A., ВАТ "Миронівський хлібопродукт" на рівні "B" поміщені в список Rating Watch з "Негативним" прогнозом.

Довгостроковий РДЕ в національній валюті НАК "Нафтогаз України" підтверджений на рівні "CCC", прогноз "Негативний".

Ці рейтингові дії слідують за пониженням у четвер довгострокових рейтингів дефолту емітента України в іноземній і національній валюті з рівня "B" до "B-", зазначають у Fitch.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: