Ахметов нарощує відвантаження металу

П'ятниця, 9 жовтня 2009, 19:36 -

Група "Метінвест" нарощує реалізацію металопродукції на внутрішньому ринку України і в країнах ближнього зарубіжжя.

Про це повідомляється в прес-релізі компанії.

Компанією були збільшені у вересні поставки сортового, фасонного і плоского прокату в ці регіони на 18,5% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року - до 140 тис. тонн.

Відвантаження на внутрішній ринок України через компанію "Метінвест-Україна" склали 83 тис. тонн, експорт в країни СНД через компанії "Метінвест-Україна" і "Метінвест Євразія" - 57 тис. тонн.

"Ми впевнені, що одна з причин збільшення нашої частки в загальному попиті на металопродукцію - це вжиті нами заходи щодо поліпшення ефективності роботи. Тим не менше, все ще немає чіткого сигналу, що реальний попит росте", - зазначив директор дивізіону сталі і прокату ТОВ "Метінвест Холдинг" Джек МакЛахлан.

ТОВ "Метінвест-Україна" - оптовий канал збуту служби продажів дивізіону сталі і прокату групи "Метінвест" в Україні та СНД.

Компанія займається збутом продукції меткомбінату "Азовсталь", Єнакіївського метзаводу та інших меткомбінатів на ринках України та країн СНД вагонними нормами (від 65 тонн).

Головною компанією групи виступає Metinvest BV. Акціонерами "Метінвесту" є донецьке ЗАТ "СКМ" (75%) і група компаній "Смарт-холдинг" (25%).

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: