"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Ющенка хочуть контролювати кошти на Євро

Четвер, 8 жовтня 2009, 16:19

Голова секретаріату президента Віра Ульянченко попросила надати інформацію щодо використання коштів, отриманих від розміщення облігацій внутрішньої державної позики.

Про це повідомляється на веб-сайті голови держави.

Ульянченко направила листа віце-прем'єр-міністру Івану Васюнику та в. о. міністра фінансів Ігорю Уманському з проханням поінформувати щодо використання коштів, отриманих від розміщення ОВДП для фінансування заходів з підготовки до проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

"Просимо до 9 жовтня 2009 року поінформувати президента України та Національний банк щодо напрямів фактичного використання залучених коштів", - йдеться у листах.

Реклама:

Голова секретаріату нагадує, що відповідно до домовленостей між Міністерством фінансів, Національним банком, а також комерційними банками, досягнутих на нараді у президента України, 6 жовтня поточного року вперше відбулося розміщення облігацій внутрішньої державної позики для фінансування заходів з підготовки до проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

"Головною умовою продовження застосування відповідного механізму фінансування є дотримання вимог щодо цільового використання коштів, одержаних від зазначених запозичень", - наголошує вона.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!