Начальникам портів сподобалися плани Тимошенко

Середа, 7 жовтня 2009, 16:00

Керівництво і профспілки портів України підтримують дії уряду, спрямовані на розвиток морегосподарського комплексу.

Про це на брифінгу у середу заявив начальник Іллічівського морського торгового порту Геннадій Скворцов, повідомляє агентство "УНІАН".

"Сьогодні ми зробили значний крок вперед і, враховуючи серйозність ставлення до цього (до підтримки розвитку портового господарства) уряду і особисто прем`єр-міністра, я переконаний, що ті завдання, які вона сьогодні висунула перед членами уряду, з нашою допомогою, безумовно, будуть виконані. Я упевнений, що найближчим часом наша Україна дійсно стане великою морською державою", - сказав Скворцов.

Як повідомлялося, прем`єр-міністр Юлія Тимошенко на засіданні Кабміну у середу доручила міністерствам спільно з керівниками державних портів погодити інвестиційні проекти до кінця тижня, а також розробити порядок проведення аукціонів з метою залучення інвесторів під ці проекти.

Реклама:

За підсумками роботи у складі робочих груп представників міністерств і керівників портів до кінця тижня мають бути сформовані заплановані документи, а також таблиця розбіжностей інтересів міністерств і портів з цих питань.

За словами Тимошенко, як тільки буде готова таблиця розбіжностей, буде скликано нараду під головуванням глави уряду, і документи будуть підписані у присутності міністрів і керівників портів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: