Fitch не виключає зниження рейтингів ТММ

Понеділок, 5 жовтня 2009, 17:58 -

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings зберегло рейтинги девелоперської компанії TMM Real Estate Development plc, що працює в Україні, у списку на перегляд для можливого зниження, куди вони були поміщені на початку грудня 2008 року.

Про це ідеться у повідомленні прес-служби Fitch.

Згідно з повідомленням, ідеться про довгострокові рейтинги дефолту емітента в іноземній і національній валютах "CC" і національному довгостроковому рейтингу за національною шкалою "B (ukr)".

"Можливість пониження рейтингів відображає гострі побоювання з приводу слабкої ліквідності ТММ і поганих умов, що переважають сьогодні на українському ринку житлової нерухомості", - ідеться у повідомленні Fitch.

Реклама:

За прогнозами агентства, TMM може не згенерувати достатній операційний потік в 2009-2011 роках, необхідний для виплати відсотків.

Як повідомлялося, у червні Fitch Ratings залишило у списку на перегляд для можливого зниження рейтинги українського девелопера TMM Real Estate Development plc, проте відзначило певний прогрес компанії щодо поліпшення ліквідності.

TMM зареєстрована на Кіпрі і є холдинговою компанією вертикально інтегрованої девелоперської та будівельної групи, яка веде діяльність в Україні, головним чином, у Києві, і має присутність в Харкові та в Криму.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: