"Економічна правда" оцінила автостраховиків

Понеділок, 5 жовтня 2009, 12:48

"Економічна правда" презентує власний рейтинг компаній, профільною діяльностю яких є автострахування.

Рейтинг базується на аналізі показників фінансової звітності страхових компаній за перше півріччя 2009 року. Збір інформації відбувався шляхом анкетування.

У рейтингу представлені 29 найбільш відкритих компаній ринку автострахування, які, на відміну від менш прозорих конкурентів, не бояться представити інформацію про свій фінансовий стан широкому загалу.

Мета рейтингу - комплексно оцінити страхові компанії, які виплачують найбільше коштів клієнтам на ринку ОСЦПВ та "Авто-КАСКО".

Реклама:

Рейтинг враховує найважливіші фактори фінансової стійкості та ділової активності страхових компаній, які можливо розрахувати на основі публічної інформації.

До рейтингу увійшли лише ті страхові компанії, які надають повний комплекс послуг автострахування, тобто присутні як на ринку "Авто-КАСКО", так і ОСЦПВ.

Не увійшли до рейтингу страхові компанії, що відмовилися надати інформацію про свої фінансові показники, а також страховики, що перебувають у стадії ліквідації.

У групі "А" (надійний") за версією "Економічної правди" опинилися "Альфа-Страхування", "АХА Україна" та "Кримська СК". До групи "D" ("поганий") потрапила СК "Інвестсервіс". Стан ще 9 компаній оцінено, як "задовільний".

З детальними результатами рейтингування можна у статті "Рейтинг надійності автостраховиків" на "Економічній правді".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!