Немиря знає, як подолати кризу

П'ятниця, 30 жовтня 2009, 09:42

Віце-прем'єр-міністр України з міжнародної та європейської інтеграції Григорій Немиря заявляє, що Україна потребує більшої співпраці з ЄС в питанні подолання економічної кризи.

Про це він заявив після завершення саміту Європейської народної партії, в якому він брав участь за дорученням прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, повідомляє агентство "УНІАН".

"Я висловив позицію української сторони, що Україна відчуває себе не просто однією з учасниць виходу з кризи, а й потребує більшої співпраці, більшого розуміння з боку європейських країн", - сказав він.

Віце-прем'єр зазначив, що зараз, коли в ЄС починається дискусія щодо стратегії виходу з кризи, для України дуже важливо бути учасницею цієї дискусії.

Реклама:

"Той спосіб, який буде обраний, як в ЄС, так і в інших потенційних точках зростання глобальних, він багато в чому вплине і на спосіб виходу України з кризи, тому що Україна є експортно-орієнтована країна, і ті інструменти, які будуть запроваджені, або не запроваджені тут, в ЄС, матимуть безпосереднє відношення і до темпів, і до якості виходу з кризи, і до темпів економічного зростання в Україні", - наголосив Немиря.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!