"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Український ринок акцій продовжує падати

Четвер, 29 жовтня 2009, 12:27 -

Український фондовий ринок продовжив падіння під час торговельної сесії в четвер.

Про це йдеться в оперативному щоденному огляді компанії iTrader.

Перші хвилини торговельної сесії показали зниження близько до 5%, індекс "Української біржі" (УБ) впритул наблизився до рівня в 1300 пунктів.

Таким чином, індекс пробив лінію висхідного тренда з березня до липня 2009 року (рівень 1330 - 1370 пунктів). Ближче до полудня, індекс відновився в діапазоні 1350 - 1360 пунктів, відзначають експерти.

Лідерами зниження виступають акції Алчевського металургійного комбінату, в лідерах зростання акції Райфайзен Банку Аваль.

"Негативний інформаційний фон був сформований значним зниженням американських ринків напередодні, негативними торговими сесіями на російських і азіатських майданчиках. Основною інтригою дня є публікація звітів по ВВП США за 3-й квартал 2009 року. Ця інформація визначить подальший рух фондових ринків", - підкреслює старший трейдер онлайн-брокера iTrader Володимир Волков.

За його словами, найбільш вірогідний сценарій на найближчий час - це відскік від поточних рівнів у діапазон 1450-1470 пунктів за індексом УБ, з подальшим продовженням зниження.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: