"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

В "УкрАВТО" заперечують плани реструктуризації

Середа, 28 жовтня 2009, 20:40

Інформація в ЗМІ про нібито ведення ЗАТ "Запорізький автомобільний завод" (ЗАЗ) або іншими підприємствами групи "УкрАВТО" переговорів про реструктуризацію боргів є недостовірною.

Про це заявляє прес-служба "УкрАВТО", повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"На сьогоднішній день ЗАЗ, так само як і інші підприємства групи, є фінансово стійкими, вчасно обслуговують кредитний портфель і тому не мають підстав, щоб вести переговори про реструктуризацію синдикованого позики та інших кредитів", - говориться в документі.

Відповідно до нього, поточний борг ЗАТ "ЗАЗ" за синдикованим кредитом становить 15,625 млн. доларів, і він буде погашений 18 листопада 2009 року.

Реклама:

Крім того, після викупу влітку 2008 року кредитних нот (CLN) на суму 117 млн. доларів, заборгованість компанії за CLN, що залишилися, становить 7 млн. доларів.

"УкрАВТО" також повідомляє, що прибуток "ЗАЗ" за підсумками першого півріччя склала 21,8 млн. гривень, а EBITDA - 205,1 млн. гривень.

Корпорація АТ "УкрАВТО" зареєстрована в 1992 році.

До її структури входять два автозаводи, понад 400 автосервісних підприємств у всіх містах країни, дистриб'юторські і дилерські компанії провідних автомобільних брендів, а також мережа автозаправних комплексів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!