Україна через 10 років приєднається до G20?

Понеділок, 26 жовтня 2009, 17:52

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що Україна повинна за 10 років увійти до 20 найбільш економічно розвинених країн світу.

Про це йдеться передвиборчій програмі політика, розміщеній на його сайті.

"Україна повинна за 10 років увійти до 20 найбільш економічно розвинених країн світу (G 20)", - йдеться в документі.

У програмі наголошується, що Національна економіка потребує масштабного залучення нових ідей, сучасних технологій та достатніх фінансових ресурсів.

Першочерговим завданням найближчих років є масштабна модернізація національного виробництва, впровадження енергозбереження, зростання продуктивності праці, зміцнення конкурентних позицій вітчизняного виробника на зовнішніх товарних ринках, підкреслюється в документі.

Починаючи з 2010 року, Янукович гарантує щорічне зростання ВВП та збільшення прямих іноземних інвестицій в Україну до 50 млрд. доларів у 2014 році.

Політик також обіцяє, що стійке економічне зростання сприятиме підвищенню рівня зайнятості населення, зростанню заробітної плати, забезпеченню цінової та валютно-курсової стабільності.

У програмі Януковича оголошується організація "податкових канікул" для малого бізнесу на 5 років, зменшення ПДВ до 17% з 2011 року, зменшення податку на прибуток до 19% з 2011 року.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: