УЄФА перевіряє Україну перед своїм вироком

Понеділок, 26 жовтня 2009, 16:33

У понеділок, 26 жовтня, розпочинається черговий візит в Україну делегації інспекторів УЄФА з питань стадіонів та безпеки.

Фахівці Європейського футбольного союзу перевірять стан реалізації проектів арен та підготовки прилеглих до них територій в приймаючих містах.

Окрім того, в ході чотириденного візиту представники УЄФА проінспектують дорожню інфраструктуру, зокрема, автомагістралі, які пов'язують приймаючі міста Євро-2012 в Україні.

Згодом, з 1 до 6 листопада, відбудеться робочий візит в Україну експерта УЄФА з питань аеропортів Пітера Хемпсона, який проінспектує процес розвитку інфраструктури аеропортів всіх приймаючих міст.

Реклама:

Зазначимо, що вищезгадані поїздки відбуваються в рамках моніторингу процесу підготовки України до чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Додамо, що з 4 по 8 листопада в Україні перебуватимуть високопосадовці УЄФА Мартін Каллен та Девід Тейлор, які відвідають приймаючі міста та проведуть зустрічі з представниками центральної та місцевої влади.

У ході візиту вони перевірять стан робіт на стадіонах, перебіг реконструкції аеропортів, зокрема в частині зведення нових терміналів, обговорять з українською стороною концепції роботи громадського транспорту, безпеки, розміщення вболівальників тощо. Крім того, проведуть зустрічі в меріях приймаючих міст, де їм будуть презентовані деталізовані плани Києва, Донецька, Львова та Харкова щодо прийому матчів фінальної частини Євро-2012.

Champion

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: