Янукович обіцяє "канікули" для бізнесу і дешеві кредити

П'ятниця, 23 жовтня 2009, 19:12

Віктор Янукович обіцяє малому бізнесу податкові канікули на 5 років у випадку обрання його президентом.

Про це він сказав, виступаючи з промовою на з'їзді Партії регіонів.

"Я дам податкові канікули на 5 років для всього малого бізнесу і звільню малий бізнес від плати за реєстрацію та видачу усіх дозвільних документів", - зазначив лідер регіоналів.

"Треба зменшити податки. Найбільш суттєво - втричі для підприємств, на яких створюються нові робочі місця та запроваджуються новітні технології", - заявив Янукович.

Реклама:

"Моя мета проста і зрозуміла - підняти рівень життя українців до європейського. Зробити так, щоб через 10 років нас, мешканців України, було принаймні 50 мільйонів", - зазначив він.

"Моя мета як майбутнього президента - забезпечити нашій державі гідне місце серед 20 найбільш розвинених країн світу. Що треба зробити для досягнення цієї мети? Найперше - відновити і модернізувати систему державного управління, зруйновану помаранчевими", - сказав Янукович.

Він зазначив, що "один з пріоритетів у цьому - передача влади і ресурсів у регіони місцевому самоврядуванню". "Треба відмовитися від ручного управління економікою і бюджетом", - додав лідер регіоналів.

"Керувати мають економічні закони, а не емоції та принцип, хто ближче підійде до влади, а, можливо, хто більше дасть", - сказав Янукович.

"Я, разом зі своєю командою, створю в Україні найкращу в регіоні центральної та східної Європи умови інвестицій. Моя програма "Україна для людей" гарантує підтримку вітчизняному виробнику, якого ми зробимо конкурентноздатним", - заявив він.

"У банківський сфері буде розблоковано кредитування та понижені процентні ставки для підприємців в усіх галузях економіки. Програмою передбачена низка заходів, покликаних підтримати гірничо-металургійний комплекс та сільське господарство", - зазначив лідер регіоналів.

"Ми маємо конкретний план державної підтримки науки, розвитку університетів, стимулювання високотехнологічного виробництва, розробок і впровадження інноваційних програм", - заявив Янукович.

"Я поліпшу життя на екологічно забруднених територіях і це буде суттєвий крок для досягнення вищої мети - поліпшення загальної екологічної ситуації в країні. Ми будемо розвивати та використовувати альтернативну енергетику, розбудовувати газотранспортну галузь, робити все, щоб забезпечити енергетичну незалежність", - пообіцяв він.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: