Тимошенко обіцяє приємно здивувати УЄФА у Львові

П'ятниця, 2 жовтня 2009, 13:37

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко задоволена темпами робіт з підготовки Львівського аеропорту до Євро-2012.

"Після заміни головного замовника робіт я побачила позитивну динаміку в підготовці (аеропорту) і задоволена темпом, який зараз узятий", - сказала вона журналістам у Львівському аеропорту в п'ятницю, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

За словами Тимошенко, у листопаді Україну відвідає ще одна інспекція УЄФА. Прем'єр сподівається, що представники УЄФА будуть приємно здивовані зрослою динамікою підготовки Львівського аеропорту.

"Я переконана, що ми приємно здивуємо УЄФА динамікою підготовки у Львівському аеропорту, і це значить, що Львів обов'язково буде приймати Євро-2012", - підкреслила глава уряду.

Реклама:

За її словами, здача нового термінала і злітно-посадочної смуги намічена на листопад 2011 року, але українська сторона постарається здати ці об'єкти раніше.

Тимошенко також відзначила, що загальна вартість робіт з будівництва нового терміналу, реконструкції старого терміналу і злітно-посадочної смуги перевищать 2 млрд. гривень.

У засіданні Кабінету міністрів у наступну середу, за словами прем'єра, візьмуть участь представники Львівської облдержадміністрації і міськради. У ході засідання будуть розглянуті питання, пов'язані з підготовкою до Євро-2012.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!