"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Тимошенко знайшла чверть мільярда на озброєння

Понеділок, 19 жовтня 2009, 16:31

Спільним наказом Міністерства оборони та Міністерства фінансів внесено зміни до паспорта бюджетної програми на 2009 рік.

Документ передбачає створення, закупівлю і модернізацію озброєння і військової техніки за державним оборонним замовленням, повідомили в Управлінні прес-служби Міноборони.

Цей акт видано у зв'язку із прийняттям Кабінетом міністрів рішення про виділення коштів зі Стабілізаційного фонду для фінансування робіт з модернізації вертольотів Мі-8 та Мі-24, а також для закупівлі пристроїв кумулятивного захисту для танків БМ "Булат" і створення перспективного корабля типу "корвет", повідомляє "УНІАН".

Згідно із внесеними змінами, у 2009 році на створення, закупівлю і модернізацію озброєння та військової техніки за державним оборонним замовленням Міноборони передбачене бюджетне призначення в обсягу майже 250 млн. грн.

Реклама:

Ці кошти мають надійти із спеціального фонду і бути розподілені на модернізацію танків Т-64 до виду БМ "Булат", виконання дослідно-конструкторської роботи з модернізації вертольота Мі-24, на створення багатофункціонального ракетного комплексу, закупівлю пристроїв кумулятивного захисту для танків "Булат".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!