Універсал Банк готується видавати кредити під житло

Понеділок, 19 жовтня 2009, 16:21

Асоціація фахівців з нерухомості України (АФНУ) спільно з Універсал Банком планують найближчим часом розпочати співпрацю у сфері купівлі-продажу житла за допомогою іпотечних кредитів.

Про це повідомив президент асоціації Андрій Шульга, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

"Ми домовилися підписати генеральну угоду про співпрацю. Зараз вона знаходиться на вичитування у наших юридичних департаментів. Найближчим часом документ буде підписано, як тільки ми утрясемо всі формальності з точки зору законодавства", - сказав він.

За словами Шульги, вибір Універсал Банку обумовлений наявністю у цієї кредитно-фінансової установи розгалуженої мережі, а також тим, що банк пропонує динамічний іпотечний продукт, що має зважений підхід до видачі кредитів та ін.

Реклама:

Він також зазначив, що підписання генеральної угоди дасть можливість членам асоціації - агентствам нерухомості підтримати бізнес в кризовий період за рахунок пропозиції клієнтам нового продукту.

У свою чергу, член правління Універсал Банку Віталій Шастун відзначив готовність банку надавати іпотечні кредити в гривні на покупку житла терміном на 20 років з 30%-им початковим внеском, з фіксованою і плаваючою процентною ставкою.

Як повідомив Шастун, на поточний момент іпотечний портфель Універсал Банку становить близько 230 млн. євро.

"Ми плануємо його розвивати, і до кінця 2010 року мають намір додати 10-20% цього портфеля у зв'язку з видачами нових кредитів", - сказав він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!