Надра Банк реструктуризував 70% боргу за внутрішніми облігаціями

П'ятниця, 16 жовтня 2009, 19:42 -

Банк "Надра" 16 жовтня в рамках програми реструктуризації заборгованості провів операцію з реструктуризації близько 70% заборгованості по двох випусків гарантованих банком внутрішніх облігацій.

Про це ідеться у повідомленні прес-служби банку.

"Сьогодні в рамках програми реструктуризації заборгованості Надра Банк, за сприяння фінансового радника - міжнародного банку ING, провів операцію з реструктуризації близько 70% заборгованості по двох випусків внутрішніх облігацій, гарантованих банком", - йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією банку, умови угоди базуються на тих, які були відображені в оновленій пропозиції Координаційного комітету кредиторів від 30 вересня 2009 року.

Реклама:

Крім того повідомляється, що наступного тижня Надра Банк планує провести зустріч з Координаційним комітетом кредиторів, на якій будуть обговорюватися параметри реструктуризації зовнішньої заборгованості.

Як повідомлялося, у серпні Надра Банк підписав угоду про реструктуризацію понад 25% зовнішньої заборгованості, використаної на фінансування торгових операцій.

Раніше в.о.голови НБУ Анатолій Шаповалов повідомив, що Надра Банк реструктуризував зовнішню заборгованість на суму 116 млн. доларів або близько 13% від загальної суми заборгованості, яка складає 900 млн. доларів.

ВАТ "Надра Банк" створений 26 жовтня 1993 року, за класифікацією НБУ входить до групи найбільших банків України. Найбільшими акціонерами банку станом на 1 липня 2009 року були кіпрські компанії Novartik Trading Limited (60,9967%) і Manmade Enterprises Limited (30,7406%).

З 10 лютого 2009 року в Надра Банку працює тимчасова адміністрація НБУ.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: