"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

В "Галактику" ввели тимчасову адміністрацію

П'ятниця, 16 жовтня 2009, 10:48

Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг (Держфінпослуг) ввела тимчасову адміністрацію до ЗАТ "Страхова компанія "Галактика".

Про це повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у комісії.

Як повідомлялося, Держфінпослуг на засіданні 1 жовтня прийняла рішення анулювати всі видані компанії ліцензії на здійснення страхової діяльності.

Дія всіх ліцензій СК "Галактика" була припинена за рішенням комісії від 2 липня 2009 року у зв'язку з порушенням страховиком норм чинного законодавства.

Основний акціонер і голова правління СК "Галактика" Максим Удовиченко в кінці серпня поточного року заявив про готовність передати 70% акцій компанії інвестора, який погодиться підтримати платоспроможність компанії.

"Сьогодні я змушений 70% компанії фактично віддавати інвестору, щоб виконати свої зобов'язання", - сказав він, додавши, що переговори з інвестором вже ведуться.

СК "Галактика" створена 1998 року. Спеціалізується на ризиковому страхуванні. Компанія здійснювала 25 видів страхування на підставі 13 ліцензій.

Регіональна мережа компанії нараховує 39 агенцій у всіх регіонах України. Статутний капітал СК "Галактика" становить 50 млн. грн.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: