"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Нафтогаз" пропонує політикам не вдаватися до критики

Четвер, 15 жовтня 2009, 16:29

НАК "Нафтогаз України" вважає неприпустимими вислови політиків різного рівня щодо "катастрофічності" фінансового стану компанії.

Про це йдеться в прес-релізі компанії.

Компанія вважає, що протягом останніх місяців певна частина політичної спільноти та експертів використовує критику НАКу з метою отримання "PR дивідендів" на користь того чи іншого кандидата перед майбутніми виборами президента.

В повідомленні вказується, що більшість критичних заяв не відповідали принципу "критикуючи - пропонуй", тобто не містили пропозицій щодо подолання проблем НАК "Нафтогаз України".

Реклама:

В "Нафтогазі" вважають, що нагнітання істерії навколо компанії є лише спробою використати ії в політичному протистоянні.

НАК допускає, що певні політичні кола роздратовані успіхами компанії в процесі проведення реструктуризації боргових зобов'язань.

"Згода більшості кредиторів на умови НАК «Нафтогаз України» свідчить, про довіру іноземних інвесторів до Компанії та її майбутнього розвитку", - наголошується в прес-релізі.

Однак, вислови місцевих політиків завдають прямої шкоди діяльності компанії, оскільки вводять в оману іноземних інвесторів та можуть вкрай негативно позначитись на процесі реструктуризації боргових зобов'язань, говориться в повідомленні.

Компанія закликає політиків всіх рівнів до конструктивної роботи та сприяння розвитку національної нафтогазової компанії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!