Тимошенко перевірить тарифи на житлово-комунальні послуги

Вівторок, 13 жовтня 2009, 12:02

Міністерство житлово-комунального господарства має провести інспекцію щодо правильності встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги.

Про це повідомила прем'єр-міністр Юлія Тимошенко в міжнародному аеропорту "Бориспіль" у вівторок перед відльотом до Луцька, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

За словами Тимошенко, цим питанням займатиметься спеціально створена комісія з контролю в міністерстві житлово-комунального господарства.

"І ця інспекція почне переглядати наскільки об'єктивно, наскільки аргументовано і наскільки щодо собівартості правильно були встановлені тарифи у всіх регіонах - все це буде відбуватися по кожному місту, по кожному селу і селищу", - сказала прем'єр.

Вона зазначила, що право на встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги має бути передано центральному регулюючому органу.

"Я переконана, що після завершення президентських виборів взагалі необхідно забирати право на встановлення тарифів на гарячу воду, на тепло, на всі інші послуги до центрального регулюючого органу", - заявила вона.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!