Мінтрансзв'язку запровадило знижки на транзит в дев'яти портах

Понеділок, 12 жовтня 2009, 20:40

Міністерство транспорту та зв'язку з 16 жовтня 2009 року по 1 квітня 2010 вводить знижки на транзит у дев'яти морських торговельних портах України на окремі товари в розмірі від 20% до 40%.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу Мінтрансзв'язку

Згідно з повідомленням, знижки на транзит вводяться в Іллічівському, Керченському, Маріупольському, Ренійському, Усть-Дунайському, Херсонському, Одеському, Бердянському портах і порту "Південний".

"Впровадивши привабливі тарифи на переробку транзиту в морських портах України, ми створили сприятливі умови транзитерам", - прокоментував це рішення перший заступник міністра транспорту та зв'язку Василь Шевченко.

Реклама:

Знижки торкнуться вантажів, які формують транзитну вантажну базу українських портів, наприклад, залізної руди, зернових, вугілля, чорних металів.

Мінтрансзв'язку нагадує, що наказ про введення знижок є результатом роботи Тарифної ради при міністерстві, до складу якого залучені фахівці з тарифної політики Мінтрансзв'язку, Укрзалізниці, морських портів і профільного Науково-дослідного проектно-конструкторського інституту морського флоту України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: