Суд припинив банкрутство заводу "Арсенал"

Четвер, 1 жовтня 2009, 15:08

Київський апеляційний господарський суд припинив банкрутство держпідприємства "Завод "Арсенал".

Відповідна постанова прийнята судом 23 вересня, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Своєю постановою суд повністю задовольнив апеляційну скаргу заводу і припинив провадження у справі про банкрутство.

Як повідомлялося, процедура банкрутства ДП "Завод "Арсенал" була порушена Господарським судом Києва 28 липня по заявою кредитора ЗАТ Фірма "Київінвест", обсяг позовних вимог кредитора оцінювався в 404 тис. гривень. Попередній судовий розгляд був призначений на 26 жовтня.

Реклама:

Підприємство оскаржило це рішення в судовому порядку, враховуючи, що процедура банкрутства була порушена з порушенням норм законодавства.

Держпідприємство "Завод "Арсенал" спеціалізується на виробництві високоточних приладів для космічної та військової техніки, медицини, фотоапаратури, а також широкого спектру продукції машинобудування, хімічної і нафтогазової промисловості.

За даними компанії, щорічний обсяг виробництва і реалізації ДП Завод "Арсенал" складає понад 100 млн. гривень. На підприємстві працює близько 2,5 тис. чоловік.

Згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів N525-р від 10 квітня 2009 року, держпідприємство "Завод "Арсенал" реорганізується шляхом приєднання його до КП спеціального приладобудування "Арсенал". У рамках реструктуризації до КП спеціального приладобудування "Арсенал" приєднується також державне науково-дослідне підприємство "Український технологічний центр оптичного приладобудування".

Всі підприємства знаходяться у підпорядкуванні НКАУ.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: