"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Суд закрив справу про банкрутство армавірського заводу "Азовмаша"

Вівторок, 8 вересня 2009, 16:46

Арбітражний суд Краснодарського краю припинив провадження у справі про банкрутом визнання АТ "Армавірський завод важкого машинобудування" (АЗТМ), який знаходиться під управлінням маріуполського "Азовмаша".

Про це повідомляє агентство "Интерфакс" з посиланням на генерального директора "Української промислово-транспортної компанії", яка є акціонером "Азовмаша", Дмитра Лобаса.

За його словами, рішення про припинення справи винесено завдяки знаходженню взаєморозуміння між усіма учасниками справи - ТОВ "ЕФКО-Маркет", компанією "Маркетсервіс-95" і "АЗТМ".

Як повідомлялося, ТОВ "ЕФКО-Маркет" і ТОВ "Маркетсервіс-95" подали позови про визнання АТ "Армавірський завод важкого машинобудування" банкрутом у червні 2009 року.

Реклама:

Згодом виробництва за позовами були об'єднані в одну справу. За результатами першого слухання розгляд справи було відкладено до 7 вересня.

ВАТ "Армавірський завод важкого машинобудування" займається виробництвом залізничних вантажних піввагонів, вантажних критих вагонів, автомобільних і залізничних вагів, а також здійснює ремонт залізничних вагонів у "Армавірському вагоноремонтному депо", викупленому у червні 2008 року у ВАТ "Російські залізниці".

"Азовмаш" - група компаній важкої промисловості. Крім Армавірського підприємства, до неї, зокрема, входять АТ "Азовзагальмаш", Маріупольський завод важкого машинобудування, Маріупольський термічний завод, спеціалізований конструкторсько-технологічний інститут і ЗАТ "Азовелектросталь".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: