"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

На футбол разом з українським БТА Банком ®

Середа, 30 вересня 2009, 12:24 -

Поки футболісти української національної збірної змушені доводити своє право поїхати на Чемпіонат світу в матчах з принциповими суперниками, клієнтам БТА Банку для цього потрібно всього лише розплатиться карткою VISA в будь-якому магазині.

Це стало можливим завдяки акції "З картою Visa на Чемпіонат світу з футболу FIFA 2010!", яку банк проводить спільно з компанією VISA.

Починаючи з 1 вересня 2009 року власники платіжної картки VISA БТА Банку отримують унікальну можливість поїхати на Чемпіонат світу з футболу FIFA 2010 у Південну Африку.

Умови акції прості: з 1 вересня по 31 жовтня 2009 року потрібно оплатити покупки на суму від 100 гривень карткою VISA і автоматично стати учасником розіграшу.

Реклама:

При цьому чим більше покупок ви робите, тим більше ваші шанси виграти один з призів. Адже окрім головного призу, поїздки на Чемпіонат світу з футболу, у клієнтів БТА Банку є шанс отримати другий приз - один з LCD телевізорів Sony, а також інші призи для справжніх уболівальників.

За умовами акції, щасливчикам, які виграли призи, співробітники банку обов'язково повідомлять про це по телефону. Тому хвилюватися про те, що ви пропустите удачу, не варто.

Як повідомив заступник голови правління банку Антон Тютюн, акція проводиться в рамках активного розвитку українським БТА Банком напрямку карткового бізнесу.

За результатами діяльності за перші два кварталу 2009 року БТА Банк зберіг і підтвердив свої позиції однієї з найбільш стабільних і надійних установ, демонструючи прибуткову роботу і дедалі зростаючу довіру вкладників.

Навіть у найважчі для банківського ринку періоди український БТА вчасно і в повному обсязі виконував всі свої зобов'язання перед клієнтами, зберігаючи при цьому високу якість обслуговування.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: