"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

НКРЗ проведе тендери на впровадження 3G

Четвер, 3 вересня 2009, 18:47

Національна комісія з питань регулювання зв'язку (НКРЗ) проведе тендери на отримання ліцензій щодо впровадження зв'язку третього покоління.

Про це йдеться в прес-релізі НКРЗ.

"Враховуючи важливість впровадження в Україні радіотехнології "Цифровий стільниковий радіозв'язок ІМТ-2000 (UMTS)" та з метою забезпечення ефективного використання радіочастотного ресурсу України НКРЗ на здійснення діяльності з надання телекомунікаційних послуг з використанням  радіотехнології "Цифровий стільниковий радіозв'язок ІМТ - 2000 (UMTS)" у смугах частот 1920 - 1980 МГц, 2110 -2170 МГц, 2010 -2025 МГц  і встановити їх  кількість  - п'ять  (одна діюча + чотири за результатами тендерів)", - йдеться в повідомленні.

Ліцензування користування радіочастотним ресурсом для впровадження цієї радіотехнології у вищезазначених смугах здійснюватиметься на тендерних засадах, наголошує прес-служба.

Реклама:

В повідомленні зазначається, що при цьому тендери на отримання ліцензій можна буде організувати тільки після визначення заходів з конверсії.

"Проте, не зважаючи на неодноразові розпорядження уряду, Міністерство оборони України на сьогоднішній день так і не надало необхідні обґрунтування заходів з конверсії", - підкреслює прес-служба.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!