"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Надра Банку зробили крок назустріч позичальникам-боржникам

Понеділок, 28 вересня 2009, 14:14 -

З метою покращення якості обслуговування кредитної заборгованості позичальників-фізичних осіб, "Надра Банк" відкрив Центр реструктуризації, який пропонує ряд програм, реструктуризації кредитної заборгованості, серед яких зниження процентної ставки, зменшення щомісячного платежу, відстрочка з виплати тіла кредиту і продовження терміну дії кредитного договору.

Про це ідеться у повідомленні прес-служби банку.

Згідно з повідомленням, Центр реструктуризації створений для клієнтів-фізичних осіб, які раніше отримали в банку кредит на купівлю житла чи авто, на ремонт, навчання або інші цілі, однак сьогодні переживають тимчасові фінансові труднощі і мають прострочену заборгованість.

Ці програми передбачають істотне зменшення кредитного навантаження на першому етапі пільгового періоду, тобто протягом першого півріччя, з поетапним поверненням до нормального графіка виплат - протягом 24 місяців.

Реклама:

"Такий підхід дає можливість клієнту не тільки відновити погашення кредиту згідно з його поточних фінансових можливостей, але й поступово повернутися до дисциплінованого обслуговування кредиту", - упевнені в "Надра Банку".

Перший Центр реструктуризації "Надра Банку" відкрився в у Києві, а вже найближчим часом такі центри мають з'явитися по всій Україні.

ВАТ "Надра Банк" створений 26 жовтня 1993 року. Найбільшими акціонерами "Надра Банку" станом на 1 липня 2009 року були компанії Novartik Trading Limited (60,9967%) і Manmade Enterprises Limited (30,7406%).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: