"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Голені "рейдери" в готелі представляли Міноборони?

П'ятниця, 25 вересня 2009, 11:35

Міністерство оборони спростовує інформацію про спробу рейдерського захоплення готелю "Козацький", що належить до його сфери управління.

Відомство пояснює, що 22 вересня наказом міністра оборони на виконання рішення Шевченківського райсуду Києва було поновлено на посаді директора готелю "Козацький" попереднього керівника Троцюка (звільненого у 2007 році).

Іншим наказом міністра було достроково розірвано контракт з Матвеєвим, який перебував на посаді директора цього підприємства.

"Тому вести мову про начебто рейдерське захоплення держпідприємства Міноборони "Готель "Козацький" не має жодних підстав", - заявляє міністерство.

Реклама:

Натомість, заявляють у Міноборони, охоронці готелю з охоронної фірми перешкодили керівнику відповідного структурного підрозділу міністерства довести до колективу підприємства накази про зміну керівництва готелю.

При цьому охоронці "порушили громадський порядок і заподіяли матеріальну шкоду державній власності та травмували двох супроводжуючих".

Міноборони подало заяву до правоохоронних органів щодо вжиття належних заходів реагування та забезпечення правопорядку у готелі "Козацький".

У середу з'явилася інформація про спробу рейдерського захоплення готелю "Козацький".

"О 11 годині ранку близько 15-20 осіб у спортивних костюмах, голені, зібралися у фойє (готелю), не пояснюючи мети свого візиту", - розповів голова холдингу "Шериф", що охороняє готель, Дмитро Стризов.

"Потім вони почали спробу прорватися в приміщення до ліфта, у результаті чого був зламаний ліфт, розбите скло (на головному вході в готель), перерізані телефонні проводи, щоб ми не змогли викликати міліцію", - додав він.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: