Тимошенко обіцяє металургам пролонгувати задоволення

П'ятниця, 18 вересня 2009, 20:37

Прем'єр Юлія Тимошенко обіцяє пролонгувати дію антикризової програми уряду в металургійній галузі.

Про це вона заявила під час відвідання акціонерного товариства "Дніпровський металургійний комбінат імені Дзержинського" у Дніпродзержинську, повідомляє прес-служба уряду.

За словами прем'єра, комбінат імені Дзержинського має завантаження на 97%, має ринки збуту, виплачує зарплати і дає роботу багатьом підприємствам галузі.

Тимошенко нагадала, що у відповідності до програми уряду, для підприємств металургійної галузі було знижено вартість коксівного вугілля, надані державні гарантії, знижено ціни на газ та на перевезення залізницею.

Реклама:

За її словами, ця програма тричі пролонговувалася: "Обіцяю ще раз вам пролонгувати антикризову програму і профінансувати усі екологічні програми для Дніпродзержинська".

Прем'єр закликала власників металургійних підприємств виконувати меморандум, раніше підписаний з урядом, зокрема щодо дотримання соціальних гарантій для працівників підприємств.

"Якщо власники не будуть виконувати цей меморандум, то ми його припинимо і будемо вимагати дотримання умов, які потрібні трудовому колективу", - зазначила вона.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!