"Наша Україна" поклала відповідальність за гривню на Тимошенко і НБУ

П'ятниця, 11 вересня 2009, 17:44

У партії "Наша Україна" вважають, що падіння курсу гривні є наслідком непрофесійної політики уряду.

Про це йдеться у заяві, прийнятій на засіданні політради партії, про що повідомив перший заступник голови політради "Нашої України" Володимир Мойсик, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

"Політрада зазначила, що падіння курсу гривні є наслідком недолугої економічної політики уряду Юлії Тимошенко. Великі претензії також висловлені на адресу Національного банку України, який піддається на хитрощі і ходи уряду і робить висновок, що можна зміцнювати гривню шляхом емісії, а не шляхом зростання економіки, збільшення робочих місць і таке інше", - сказав Мойсик.

Він також повідомив, що політрада не обговорювала заяву депутата Миколи Мартиненка з обвинуваченнями на адресу Віктора Ющенка, однак було прийнято заяву щодо курсової політики Національного банку та уряду.

Реклама:

Як повідомлялося, на початку тижня лідер фракції НУНС у Верховній раді Микола Мартиненко у своєму виступі на засіданні погоджувальної ради ВР заявив, що "президент України Віктор Ющенко фактично усунув Володимира Стельмаха, очолив Національний банк і прикриває махінації з курсом гривні".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: