"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Уряд дозволив платити за роботи на "Олімпійському" наперед

Четвер, 6 серпня 2009, 16:20

Кабінет міністрів дозволив здійснення попередньої оплати демонтажних, будівельно-монтажних робіт на Національному спортивному комплексі (НСК) "Олімпійський" у сумі 43,2 млн. гривень для придбання будівельних матеріалів.

Це закріплено розпорядженням Кабміну "Про деякі питання фінансування в 2009 році реконструкції стадіону НСК "Олімпійський" від 5 серпня, повідомляє прес-служба Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту.

За словами очільника Мінсім'ї Юрія Павленка, це урядове рішення дозволить здійснювати будівельно-монтажні роботи на НСК "Олімпійський" чітко за графіком, затвердженим УЄФА.

"Немає ніяких збоїв і з фінансуванням цього об'єкта. У 2009 році у відповідності до державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, на реконструкцію НСК "Олімпійський" планується виділити 1 млрд. гривень. Кошти виділяються в запланованому порядку на оплату будівельно-монтажних, проектних робіт, обладнання та матеріалів, необхідних у найближчі кілька місяців", - відзначив міністр.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!