"Укртатнафта" забирає марку в "УТН-Восток"

Середа, 5 серпня 2009, 12:59 -

АТ "Укртатнафта" має намір в судовому порядку заборонити ТОВ "УТН-Восток" реалізацію нафтопродуктів під торговим знаком і фірмовим кольором "Уктратнафта".

Про це ідеться у повідомленні прес-служби "Укртатнафти".

Також у прес-службі зазначають, що компанія готує звернення в судові інстанції України, щоб стягнути з ТОВ "УТН-Восток" заподіяну їй шкоду від порушення умов договору на використання товарного знака та фірмового кольору.

"Підставою для розірвання договору є систематичне порушення ТОВ "УТН-Восток" своїх зобов'язань за ліцензійним договором, а саме: реалізація під торговою маркою "Укртатнафта" нафтопродуктів сторонніх виробників, використання торгового знаку "Укртатнафта" на більшій кількості автозаправних станцій, ніж передбачено в договорі, низька якість обслуговування споживачів, чим ТОВ "УТН-Восток" завдає значної шкоди репутації АТ "Укртатнафта", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Крім того, АТ "Укртатнафта" стурбоване появою інформації про можливий перехід мережі АЗС "УТН-Восток" під контроль одного з прямих конкурентів "Укртатнафти".

У компанії зазначають, що в цьому випадку не виключено використання торгового знаку і фірмового кольору АТ "Укртатнафта" з метою їх дискредитації в очах споживачів,.

"У зв'язку з вищевикладеним, інформуємо всіх зацікавлених осіб про те, що АТ "Укртатнафта" найближчим часом розірве ліцензійний договір з ТОВ "УТН-Восток" на використання товарного знака та фірмового кольору Компанії. АТ "Укртатнафта" також має намір у разі необхідності в судовому порядку зобов'язати ТОВ "УТН-Восток" негайно припинити використання товарного знака та фірмового кольору АТ "Укртатнафта", - повідомляють у прес-службі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: