"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У середу Тимошенко подумає про модернізацію ГТС і приватизацію

Середа, 5 серпня 2009, 09:54

Кабінет міністрів на засіданні в середу розгляне план заходів щодо реалізації спільної заяви України і Європейського Союзу про модернізацію газотранспортної системи на друге півріччя 2009 року.

Про це сказано у порядку денному уряду на 5 серпня, повідомляє агентство "Українські новини".

Також Кабмін розгляне створення міжвідомчої координаційної групи з питань реалізації цих домовленостей.

Крім того, у порядку денному уряду - затвердження державної цільової економічної програми розвитку внутрішнього ринку на період до 2012 року, затвердження положення про секретаріат Кабміну, питання приватизації відкритого акціонерного товариства "Харківметробуд", виділення коштів на першочергові аварійно-відбудовні роботи на автодорожньому переїзді греблі Дніпровської гідроелектростанції, внесення змін до переліку об'єктів державної власності, які не підлягають приватизації.

Реклама:

Також Кабмін планує розглянути питання утилізації боєприпасів, непридатних для подальшого зберігання й використання, передачу майнових комплексів військових містечок у сферу управління Міністерства внутрішніх справ.

Уряд розгляне результати щорічного конкурсу на звання найбільш упорядкованого населеного пункту й заслухає інформацію Міністерства фінансів про вирішення проблем, пов'язаних із затвердженням районних бюджетів.

Як повідомлялося, за підсумками міжнародної конференції в Брюсселі 23 березня була підписана спільна заява між Кабміном і Європейською комісією, відповідно до якої уряд зобов'язується забезпечити відповідно до міжнародних стандартів, прозорість і відкритість позичальника, призначеного для здійснення модернізації ГТС.

У травні президент Віктор Ющенко створив робочу групу для моніторингу реалізації спільної заяви України і Європейського Союзу про модернізацію української газотранспортної системи.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!