ЗВЕРНЕННЯ ТИМЧАСОВОГО АДМІНІСТРАТОРА ДО КЛІЄНТІВ НАДРА БАНКУ®

Вівторок, 4 серпня 2009, 12:09

Шановні клієнти!

Упродовж останніх півроку НАДРА БАНК постійно демонструє свою дієздатність, доводячи, що є дійсно живим організмом, який стійко «тримає удар» у непростих соціально-економічних умовах та завжди знаходить вихід із будь-якої ситуації. По суті, ця здатність вже стала характерною ознакою НАДРА БАНКУ, цінність якої полягає, зокрема, у тому, що в банку працює команда людей, яка повністю усвідомлює свою відповідальність перед клієнтами. На даний момент банк цілковито контролює ситуацію та впевнений у своїх можливостях повернути вклади за рахунок надходжень від кредитного портфеля.

Нами здійснена велика робота заради відновлення діяльності банку, й сьогодні можна говорити про те, що більша частина складного шляху вже позаду. Не тільки за нашими, але й за оцінками експертів, вже до кінця цього року НАДРА БАНК здатен повністю вийти на режим нормальної діяльності.

Реклама:

Усі зобов'язання буде виконано

Головною метою банку в період його роботи в режимі тимчасової адміністрації є повне виконання своїх зобов'язань перед усіма групами клієнтів. Розуміючи, що клієнти накопичували свої кошти для різноманітних потреб, ми послідовно працювали над розробкою рішень, які надавали можливість отримання своїх коштів у найбільш бажаній для кожного клієнта грошовій формі. Пріоритетним було також надання максимальній кількості клієнтів можливості скористатися своїми коштами.

Хотілося б детальніше зупинитися саме на Програмі по виплаті депозитів. Відповідно до неї, з 10 серпня доступ до вкладів отримають усі клієнти з сумою депозитів до 50 тис. гривень, а у вересні - всі клієнти з сумою депозитів від 50 тис. до 150 тис. гривень. Клієнти з депозитами від 150 тис. до 500 тис. гривень поетапно - до грудня 2009 року - також зможуть отримати доступ до своїх коштів. При цьому клієнти отримають від 20% до 50% від суми вкладу, в залежності від суми депозиту з наступним поетапним отриманням решти депозиту. Докладніше з Програмою з виплати депозитів можна ознайомитися на сайті банку http://www.nadra.com.ua/.

У серпні-вересні 2009 р. планується завершити розробку пропозицій для клієнтів з сумами депозитів понад 1 млн гривень, проте вже сьогодні ці клієнти мають змогу пролонгувати свої депозити відповідно до діючих умов чи придбати майно з бази застав банку.

Хочеться зауважити, що до кінця 2009 року ця Програма надасть можливість близько 85% вкладників банку з сумою депозитного портфеля близько 5 млрд гривень отримати доступ до своїх коштів. При цьому банком буде виплачено близько 1,6 млрд гривень.

Кошти на поточних рахунках стали доступними

Водночас ми постійно розроблюємо додаткові можливості використання коштів власниками не лише депозитних, але й поточних рахунків. Читати далі...

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!