Львову пообіцяли видати кошти на Євро

Понеділок, 31 серпня 2009, 16:23

Уряд врегулює питання фінансування інфраструктурних об'єктів у Львові в рамках підготовки до Євро-2012.

Про це заявила прем'єр Юлія Тимошенко на екстреній нараді з керівниками Львівської області, повідомляє прес-служба уряду.

За словами прем'єра, Держказначейство спрямує 41,7 млн. грн. з коштів місцевого бюджету Львова на фінансування проекту стадіону міста. З цією ж метою в понеділок додатково виділять 50 млн. грн. авансових коштів з державного бюджету.

"Крім того, на будівництво стадіону Львівського університету, який планується використовувати в якості тренувальної бази, на 2009 рік передбачено 20 млн. грн., з них 5,266 млн. грн. уряд виділить вже сьогодні", - наголошується в повідомленні.

На програму з фінансування будівництва комунальних доріг у Львові до Євро-2012 уряд перерахує 15,5 млн. грн. із запланованих 31 млн. грн., а також виділить 13 млн. грн. на підготовчі роботи з будівництва львівського аеропорту.

Тимошенко зазначила, що вже в понеділок буде оформлена вся документація, необхідна для залучення підрядника для будівництва львівського аеропорту, і створена спеціальна Дирекція будівництва, яка буде підпорядковуватися Львівської облдержадміністрації.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!