"Дніпроенерго" викине на вулицю "зайвих" працівників

Понеділок, 31 серпня 2009, 13:16

Енергогенеруюча компанія "Дніпроенерго" приведе чисельність співробітників у відповідність з обсягом виконуваних робіт.

Таке рішення прийняло керівництво компанії в кінці тижня, повідомляє прес-служба "Дніпроенерго".

"За рекомендацією наглядової ради в компанії буде проведена оптимізація чисельності співробітників відповідно до обсягу виконуваних робіт", - йдеться у повідомленні.

Крім того, керівництво обговорило питання зменшення витрат на ремонти та модернізацію обладнання в рамках прийнятого на початку серпня наглядовою радою рішення про скорочення фінансування плану капітальних інвестицій в 2009 році на 203,3 млн. гривень.

Реклама:

"Дніпроенерго" не уточнює конкретні параметри оптимізації штату, витрат на ремонт і модернізацію.

"Детальне обговорення цих питань відбудеться у вересні цього року", - зазначено в повідомленні.

Як відомо, "Дніпроенерго", одна з найбільших енергогенеруючих компаній України, володіє і експлуатує Придніпровську, Криворізьку і Запорізьку теплові електростанції (25 енергоблоків) сумарною встановленою електричною потужністю 8,185 ГВт.

Компанія в січні-червні 2009 року скоротила чистий дохід на 16,6% в порівнянні з аналогічним періодом 2008 року - до 1 млрд. 827,59 млн. гривень, а її чисті збитки зросли в 5,5 раза - до 100,15 млн. гривень.

На середину 2009 року в "Дніпроенерго" було 10,13 тис. працівників, що на 1,8% більше, ніж на початку року і на 2,6% - ніж у кінці червня 2008 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!