Уряд дозволив Міноборони скупитись до свята за спрощеною процедурою

П'ятниця, 21 серпня 2009, 18:54

Кабінет міністрів дозволив Міністерству оборони закуповувати речове майно за кошти резервного фонду державного бюджету для святкування 18 річниці незалежності України за спрощеною процедурою.

Про це сказано в розпорядженні Кабміну № 977 від 19 серпня, повідомляє агентство "Українські новини".

Зокрема, Кабмін установив, що закупівля цього майна здійснюється Міноборони за процедурою закупівлі в одного учасника (без конкурсу) без узгодження з Міністерством економіки.

При цьому Головному контрольно-ревізійному управлінню доручено провести ревізію ефективного й цільового використання коштів резервного фонду держбюджету, виділених для підготовки й святкування 18 річниці незалежності України, у місячний строк після свята.

Реклама:

Як повідомлялося, 22 липня Кабмін виділив Міноборони з резервного фонду держбюджету 15 млн. гривень на підготовку святкування 18-річчя незалежності України.

17 жовтня 2008 року Кабмін затвердив положення про держзакупівлю, яке передбачає право уряду встановлювати особливі правила держзакупівель за державним оборонним замовленням, а також із закупівлі інших, спеціально встановлених Кабміном (специфічних) товарів, робіт і послуг.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: